聯絡我們
【香港明愛家庭服務 - 網上服務介紹短片分享】
2020-10-28

在疫情之下,香港明愛家庭服務提供唔同嘅網上服務。雖然大家要保持社交距離,但係我哋嘅網上平台上面,市民仍可接受我們嘅服務、網上學習甚至娛樂。令距離不再係距離,同你哋連成一線。

以下有簡介我們不同單位服務的短片,歡迎收睇!

鍾意就比個like 啦

以下有部份香港明愛家庭服務Facebook專頁連結, 分享俾大家。

綜合家庭服務中心 IFSC
明愛蘇沙伉儷綜合家庭服務中心明愛粉嶺綜合家庭服務中心明愛屯門綜合家庭服務中心, 明愛天水圍綜合家庭服務中心明愛香港仔綜合家庭服務中心明愛筲箕灣綜合家庭服務中心明愛東頭綜合家庭服務中心(黃大仙西南)明愛荃灣綜合家庭服務中心(東荃灣)明愛全人發展培訓中心

學校社會工作服務
明愛學校社會工作服務-幼稚園 Caritas School Social Work Service-Kindergarten明愛小學學生輔導服務-家庭服務